Δυσκολεύει πολύ το “Survivor” με απόφαση του Ατζούν


Ξεπερνούν τις 20.000 οι συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο για μια θέση στο νέο «Survivor».

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, από Ελλάδα και Κύπρο, έχουν στείλει στην Acun Medya αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη και από ένα μικρό βίντεο, με την ελπίδα να επιλεγούν και τελικά να βρεθούν στις καταπράσινες παραλίες της Καραϊβικής, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι εύκολα για όσους τελικά επιλεχθούν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο «Survivor» θα είναι το δυσκολότερο απ’ όλα τα προηγούμενα.

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης;

Οι κανόνες θα γίνουν πολύ αυστηροί, ενώ οι πίστες θα ανέβουν σε βαθμό δυσκολίας.

Με άλλα λόγια, λίγοι θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους στίβους μάχης. Όσοι, όμως, θα τα καταφέρνουν, δεν θα φτάνουν μόνο ένα βήμα πιο κοντά στο χρηματικό έπαθλο, αλλά θα διεκδικούν και μεγάλα δώρα.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι το πρότζεκτ χάρισε -μεταξύ άλλων- και δύο αυτοκίνητα.

Τα γνωστά πρόσωπα…

Την ίδια στιγμή, η παραγωγή συνεχίζει τις συσκέψεις για τους «Διάσημους» που θέλει να δει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, σε αυτή την ομάδα λέγεται πως θα συμπεριλάβει και παίκτες που άφησαν το στίγμα τους σε προηγούμενους κύκλους.

Προς το παρόν, τέσσερα είναι τα ονόματα που φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και την ομάδα του.

Αυτά είναι:

Η Κατερίνα Δαλάκα, νικήτρια του 7ου κύκλου, ο Άρης Σοϊλέδης, που έφτασε στην πηγή το 2022, αλλά δεν ήπιε νερό, αφού του πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια ο Στάθης Σχίζας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το γνωστό σε όλους μας «βουνό», που πήρε την τρίτη θέση το 2022, και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Απομένει να δούμε ποιος, τελικά, θα προχωρήσει σε συμφωνία με την παραγωγή, αλλά κυρίως ποιος θα επικρατήσει των συμπαικτών του, διότι στην πράξη, όπως λένε και οι παλιοί παίκτες, όλα είναι δυσκολότερα…

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!