Διαδικτυακός έρανος για την Ελλάδα από Βρετανό!

Κι όμως, είναι αλήθεια! Ένας Βρετανός, ο Τομ Φίνι, ο οποίος ασχολείται με το θέατρο, τις τέχνες, το marketing και τις πωλήσεις, ανακάλυψε τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για να βρει λύση στο ελληνικό ζήτημα!


Κι όμως, είναι αλήθεια! Ένας Βρετανός, ο Τομ Φίνι, ο οποίος ασχολείται με το θέατρο, τις τέχνες, το marketing και τις πωλήσεις, ανακάλυψε τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για να βρει λύση στο ελληνικό ζήτημα! Η χώρα μας χρειάζεται τη δόση 1,6 δις ευρώ, προκειμένου να ανασάνει οικονομικά και να δοθούν, κανονικά, και αυτό το μήνα οι μισθοί και οι συντάξεις στους εργαζόμενους και τους συνταξιόχους αντίστοιχα…

Τον τελευταίο καιρό, πολλά projects αναζητούν χρηματοδότηση στο διαδίκτυο, σε ειδικές πλατφόρμες, προκειμένου να υλοποιηθούν. Μία από αυτές τις πλατφόρμες διαδικτυακών εράνων είναι και το IndieGoGo, όπου τις τελευταίες ημέρες “τρέχει” ένας διαδικτυακός έρανος από τον Τομ, προκειμένου να συγκεντρωθεί από τους κατοίκους της Ευρώπης το ποσό του 1,6 δις που χρειάζεται άμεσα η χώρα μας.

Ο διαδικτυακός αυτός έρανος έχει τίτλο “Greek Bailout Fund” και μέσα σε 3 ημέρες έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 644.000 ευρώ από… περίπου 40.000 άτομα! Ο Τομ Φίνι σε συνέντευξή του στο περιοδικό “People” λέει μεταξύ άλλων: “Η Ευρωπαϊκή ένωση είναι το «σπίτι» 503 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν ο καθένας βάλει λίγα ευρώ, το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι σημαντικό. Τα 1,6 δις ευρώ, η δόση που χρειάζεται η Ελλάδα για να αναπνεύσει, αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από 3 ευρώ για κάθε Ευρωπαίο”.

Ο έρανος φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλύτερα από ό,τι προσδοκόταν, καθώς φαίνεται, ότι υπάρχουν τελικά πολλοί φιλέλληνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Τέτοιες ιδέες είναι εξαιρετικές και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι, τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά ότι μάς στηρίζουν και άλλοι άνθρωποι! Ευχαριστούμε τον Τομ και περιμένουμε με χαρά να μαζευτεί το ποσό ή και… να ξεπεραστεί!

Περισσότερες πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε εδώ με ένα απλό κλικ!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!