Χάρης Λεμπιδάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή του από την εκπομπή της Καινούργιου


Τρεις ημέρες μετά την είδηση της παραίτησής του από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Χάρης Λεμπιδάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media.

«Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι στην εκπομπή @superkaterinatv! Ήταν δυο μήνες που μου έμαθαν ότι δεν είμαι σε θέση να “υπηρετήσω” μια τέτοια θεματολογία που καταπιάνεται με πολιτική, κοινωνικά θέματα και όχι μόνο! Ως επαγγελματίας -όπως πράττω 26 χρόνια- έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί, σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις… Ειναι καθαρά προσωπική η απόφαση μου να αποχωρήσω και εύχομαι στην φίλη μου την Κατερίνα και στους συνεργάτες της να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν πρωτιές έως το τέλος της σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί ότι, το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» ξεκίνησε με την Κατερίνα Καινούργιου να υποδέχεται τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Λεμπιδάκη να βρίσκεται εκτός.

Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει την παραίτησή του στον Νίκο Κοκλώνη, στον παραγωγό της πρωινής εκπομπής, εδώ και ημέρες. Ο Χάρης Λεμπιδάκης είναι ένας άνθρωπος που ο Νίκος εκτιμά πολύ, ενώ υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις και με την Κατερίνα Καινούργιου. Όμως, θεώρησε ότι δεν του δίνεται ο χώρος και ο χρόνος που θέλει για να παρουσιάζει τα αποκλειστικά του θέματα και ρεπορτάζ. Παράλληλα, οι εντάσεις και ο εκνευρισμός που συχνά βλέπουμε στον αέρα της εκπομπής είναι κάτι που ο Χάρης φαίνεται ότι δεν άντεξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!