
Cash or Trash: Δημοπρασία με γαμπρό & πεθερό, οικογενειακό κειμήλιο και ρεκόρ μήκους!
Στο σημερινό Cash or Trash 24/9, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος υποδέχονται γαμπρό & πεθερό, ένα πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο και το πιο μακρύ αντικείμενο της σεζόν!
Το Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για 5η σεζόν, καθημερινά στις 17:25 στo Star!
H Δέσποινα Μοιραράκη, με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη για τα παλιά αντικείμενα, αναδεικνύει, με τη βοήθεια του Θάνου Λούδου, εκτιμητή της εκπομπής, συλλεκτικά και σπάνια αντικείμενα, αλλά και τις παράξενες και άλλοτε συγκινητικές ιστορίες, που τα συνοδεύουν, για να βγεις εσύ ο κερδισμένος! Ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια! Καθημερινά οι αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!
H νέα σεζόν του Cash or Trash, όμως, κρύβει εκπλήξεις! Κάθε εβδομάδα ένας διάσημος πωλητής έρχεται να πουλήσει το αντικείμενό του, για να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας!
Σήμερα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.
Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash ένα «ζευγάρι» πωλητών, που όμοιό του δεν έχει εμφανιστεί ξανά! Ο Μιχάλης και ο Λάζος έρχονται στην εκπομπή για να κάνουν την ανατροπή και να διδάξουν ότι η σχέση πεθερού και γαμπρού δεν χρειάζεται να είναι ανταγωνιστική. Στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού και του αμοιβαίου χιούμορ, γαμπρός και πεθερός αφήνουν, τελικά, τους αγοραστές με ανοιχτό στόμα!
Ο Φοίβος φέρνει στο Cash or Trash ένα οικογενειακό κειμήλιο και μαθαίνει αρκετές λεπτομέρειες για αυτό το αντικείμενο, του οποίου η ιστορική αξία είναι μεγαλύτερη από την αξία των υλικών του, όπως του αποκαλύπτει ο Θάνος Λούδος. Η ολοκληρωμένη και υψηλή εκτίμηση, για ένα αντικείμενο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, βάζει τον πωλητή σε δεύτερες σκέψεις για το αν θέλει, τελικά, να το αποχωριστεί, αφού ανήκει εδώ και τρεις γενιές στην οικογένειά του.
Ο Γουϊλιαμ έρχεται στο Cash Or Trash με στόχο να καταρρίψει όχι το ρεκόρ ύψους, αλλά το ρεκόρ μήκους! Το αντικείμενό του θα μπορούσε άνετα να δεσπόζει στο μουσείο ψευδαισθήσεων, αλλά για την ώρα διεκδικείται από τους αγοραστές του Cash or Trash! Αστεία, ατάκες και πολύ καλή διάθεση, ολοκληρώνουν μια ωραία δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών!
Δείτε εδώ το trailer του Cash or Trash: