Μπέος σε Ατζούν: Θέλω να πάω στο Survivor, αισθάνομαι 30 ετών – Η απάντηση του Τούρκου


Στον Βόλο βρέθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί όπου δείπνησε με τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο και συζήτησαν μεταξύ άλλων για επενδύσεις στην περιοχή της Μαγνησίας αλλά και για το «Survivor».

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου είπε ότι «δεν θα διαψεύσω ότι υπήρχε δείπνο με τον κύριο Ατζούν και τους συνεργάτες του. Προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος το βράδυ. Δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε γιατί εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο «Survivor»,  το επόμενο. Αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν μπορείς και του είπα, “όχι, εγώ αισθάνομαι 30 χρονών, έχω τέτοιες δυνάμεις”. Είπε ότι θα το συζητήσει γιατί θα ανέβει η ακροαματικότητα».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε: «Συζήτησα μαζί του και με μια σειρά από συνεργάτες του, επιχειρηματίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, δραστηριότητες. Η παρουσία του εδώ έχει να κάνει για πολλαπλές χρήσεις να ξέρετε. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί το ενδιαφέρον ενός  επιχειρηματία τέτοιου βεληνεκούς κεντρίζει η πόλη του Βόλου. Οι συναντήσεις μου με επιχειρηματίες και με παράγοντες μεγάλου βεληνεκούς έχουν να κάνουν με την πόλη μου και όχι με εμένα. Εγώ ούτως ή άλλως, όποτε χρειαστώ σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ραντεβού βρισκόμαστε και μιλάμε».

Και κατέληξε: «Ελπίζω ότι ο κύριος Ατζούν, αυτά που συζητήσαμε, μέρος τουλάχιστον αυτών, διασυνδέσεις στο λιμάνι με τα αραβικά κράτη, με άλλα θέματα επιχειρηματικά και τα λοιπά, κάποια από αυτά, θα δρομολογηθούν σε λίγο χρονικό διάστημα και θα έχει όφελος και ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος, τρεις συνεχόμενες πενταετίες ο κόσμος εκτιμάει, αναγνωρίζει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!