ΑΝΤ1: Το Dragon’s Den και το μέλλον του “Ερωτα φυγά”


Ακόμα δεν μπήκε στο πρόγραμμα και του αλλάζουν ώρα. Ο λόγος για το Dragon’s Den που με το καλησπέρα της παρουσίασης στους δημοσιογράφους σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί και η πρώτη αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του σόου ταλέντων. Ετσι, ενώ το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει ήδη προγραμματιστεί για πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 22.30, η ώρα πρόκειται να αλλάξει και αυτό θα ανακοινωθεί άμεσα. Συγκεκριμένα, στην σημερινή παρουσίαση του σόου ενώπιων των δημοσιογράφων ναι μεν η ημέρα πρεμιέρας και μετάδοσης παραμένει αλλά το 22.30 γίνεται 22.00. Το παιχνίδι θα προβάλλεται τελικά μισή ώρα νωρίτερα κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τον “Ερωτα Φυγά” που έρχεται στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ξεπεράστηκαν τα εμπόδια ή τουλάχιστον η πλευρά της παραγωγής έκανε πίσω καθώς υπήρχε κίνδυνος η σειρά να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη κι έτσι λίαν συντόμως πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Η σειρά παύει ωστόσο να είναι καθημερινή και θα παίζεται στην “τρύπα” που άφησε πίσω της η σειρά “Μετά τη φωτιά”, δηλαδή κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00. Μάλιστα, όπως σας έχω ξανά αναφέρει ναι μεν δεν συγχέονται τα δυο θέματα ωστόσο φαίνεται πως η ξαφνική διακοπή της σειράς του ΑΝΤ1 βόλεψε το κανάλι του Αμαρουσίου καθώς σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να οδηγηθεί έτσι κι αλλιώς σε μια δυσάρεστη κίνηση για να τοα χωρέσει όλα.

Δεν φτάνει όμως που ο ¨Ερωτας φυγάς” γίνεται εβδομαδιαίως έχει παράλληλα προκύψει ένα ακόμη πρόβλημα που ήταν και ένας από τους λόγους της καθυστέρησης των επίσημων ανακοινώσεων αλλά και των υπογραφών. Ο ΑΝΤ1 βλέποντας την σειρά να έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη από τη στιγμή που η κατάσταση με το OPEN και την Barking well media οδηγήθηκε ουσιαστικά στο μη περαιτέρω, αποφάσισε ναι μεν  να αγοράσει τόσο τα υπάρχοντα προγραμματισμένα επεισόδια όσο και τα τηλεοπτικά δικαιώματα που περιλαμβάνουν τα παλιά επεισόδια, αλλά να μην προχωρήσει προς το παρόν σε νέο κύκλο άρα σε γυρίσματα επιπλέον επεισοδίων πέραν των 110, μέχρις ότου να δει πως πάει στο πρόγραμμά του η σειρά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!