ΑΝΤ1: Κλείνει η “Μάγισσα” για β΄κύκλο, αδιέξοδο για τους “Παγιδευμένους”


Σε θρίλερ εξελίσσεται για τα περισσότερα κανάλια ο προγραμματισμός για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Με τις περισσότερες σειρές να κατεβάζουν ρολά τα κανάλια προσπαθούν από τη μηδέν να στήσουν το πρόγραμμά τους και μάλιστα με περιορισμένο μπάτζετ και μειωμένη χρηματοδότηση από το ΕΚΟΜΕ. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο ΑΝΤ1 προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει δυο από τις πιο επιτυχημένες σειρές του: τη “Μάγισσα” και τους “Παγιδευμένους”, ώστε και η μεν πρώτη να πάρει το πράσινο φως για τον β’ κύκλο και η δε δεύτερη για τον γ’ και πιο ενδιαφέροντα σύμφωνα με την πρωτότυπη τουρκική εκδοχή της σειράς, ενώ όλες οι άλλες κατεβάζουν αυλαία όπως “Ο πρώτος από εμάς” και ο πολύπαθος “Ερωτας φυγάς”.

Και ενώ όλα δείχνουν ότι η “Μάγισσα” είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές για έναν δεύτερο κύκλο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τους “Παγιδευμένους” παρά τις έντονες πιέσεις του ΑΝΤ1 που θεωρεί ότι ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της εν λόγω σειράς είναι και ο καλύτερος τόσο σεναριακά όσο και από πλευράς σασπένς. Στην πρώτη περίπτωση μετά από έντονες και δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους συντελεστές τελικά φαίνεται ότι η σειρά πάει για prequel και μάλιστα με μειωμένο κατά 50% περίπου το μπατζετ την ίδια στιγμή που θεωρείται από τις ακριβότερες όχι μόνο της σεζόν αλλά της τηλεόρασης γενικότερα με κόστος που φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ο τρίτος κύκλος των “Παγιδευμένων” φαντάζει όλο και πιο δύσκολος καθώς με εξαίρεση τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν σε μια παραγωγή που δυο χρόνια τώρα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί, όπως άλλωστε σας έχω αναφέρει ουκ ολίγες φορές.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!