Ανοίγει τις πόρτες του το Aristotle και σας περιμένει από 3/5


Όταν ο Μεσούλας ονειρεύτηκε να δημιουργήσει το Aristotle Piraeus, είχε σίγουρα σκεφτεί να κατακτήσει την Τρούμπα. Το έκανε πράξη … Μπορεί ο κορονοοιός να τον σταμάτησε για λίγο, αλλά πάλι με το άνοιγμα της εστίασης είναι έτοιμος με την πιο έμπειρη ομάδα να συνεχίσει το έργο που άρχισε.

Απο νωρίς το πρωί στις 8 θα ξεκινάει να ετοιμάζει τα πάντα. Και θα συνεχίσει να κάνει τον κόσμο να ξεσκάσει μετά απο όσα έχει περάσει, μέχρι το απαραίτητο ωράριο.
Διατηρεί όλα τα μέτρα και κρατάει όλες τις διαδικασίες αφου τα τηρεί κατά γράμμα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεσούλαςφυσικά μαζί με το προσωπικό του μαγαζιού που ξεχωρίζει για την ευγένεια και την εξυπηρέτηση του κόσμου σε υψηλό επίπεδο.


Ένας επιχειρηματίας που σέβεται τον κόσμο του, τους πελάτες του, τους καλλιτέχνες του και πάνω από όλα τον εαυτό του για όλα όσα κάνει.Μάγκας από τους λίγους. Αληθινός από αυτούς που σπανίζουν σήμερα στον χώρο γενικά. Είναι απλά ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει. Του αρέσουν οι κινήσεις Ρουά μάτ .. για αυτό και ξέρει να κερδίζει !!

Να είστε όλοι εκεί !!! 2ης Μεραρχίας 14 Τρούμπα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!