Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Το νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ιντερνετ και Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης. Η εικόνα, όπως δίνεται στη δημοσιότητα, γνωστοποιεί το βασικό χαρακτηριστικό του σήματος που είναι ο κύκλος με το “ν” σε χρώμα γαλάζιο και σε φόντο κίτρινο.


Όσο για τα γράμματα του λογότυπου της ΝΕΡΙΤ είναι χρωματισμένα διαφορετικά στις δύο συλλαβές, γαλάζιο για την πρώτη συλλαβή “νε” και μπλε σκούρο για την δεύτερη “ριτ”. Ακριβώς δίπλα συμπληρώνονται οι λέξεις Ραδιοφωνία, Ίντερνετ, Τηλεόραση.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, το απόγευμα της Τετάρτης ή την Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί η καταγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού της ΕΡΤ, από δύο επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών και τεχνικών της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο υφυπουργός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8 όπου και σημείωσε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα αρχίσουν να μεταφέρονται οι δραστηριότητες της ΔΤ στην Αγία Παρασκευή.

Σε ό,τι άφορα στο σχεδιασμό της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Καψής σημείωσε ότι “ο τελικός σχεδιασμός θα γίνει από το εποπτικό και το διοικητικό συμβούλιο, τα οποία έχουν απόλυτη ανεξαρτησία επιλογών. Εξ όσων γνωρίζω, η προοπτική είναι για δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, εκ των οποίων το ένα θα έχει ισχυρή περιφερειακή διάσταση, και ένα δορυφορικό το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά στους απόδημους”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!