Κέρδισε Αυτογνωσία και ενσυναίσθηση σε ένα Σεμινάριο μόνο για σένα


Η Αλυσίδα Ελπίδας ΑΜΚΕ διοργανώνει στον Πολυχώρο Hellenic Nature

Ένα Διαδραστικό εργαστήρι 4 ωρών Αυτογνωσία & Ασυνείδητοι Ωθητές

Συντονίστρια : Χριστιάνα Μήλα Παρουσίαση: Άννα Τσιάλτα

«Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό, εκείνο θα κατευθύνει τη ζωή σου και εσύ, θα το ονομάζεις μοίρα» – Carl Jung

Ένα διαδραστικό εργαστήρι αυτογνωσίας και ενσυναίσθησης! Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του μυαλού μας για να διευρύνουμε τα όρια μας και ζήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε. Η αυτογνωσία είναι στάση ζωής όπου οδηγεί στην διαχείριση & επίλυση των καθημερινών προκλήσεων με μοναδικό για τον καθέναν τρόπο

ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Συνειδητό Υποσυνείδητο και Ασυνείδητο.
Η συμβολική γλώσσα του υποσυνείδητου.
Ασυνείδητοι Ωθητές – Υπνοθεραπεία το δώρο της επίγνωσης

Η Χριστιάνα Μήλα είναι Κλινική Υπνοθεραπεύτρια-Ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη από το General Hypnotherapy Standards Council της Μ. Βρετανίας. Εργάζεται σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες στην Αθήνα, την Κύπρο και τη Θεσσαλονίκη. Είναι συνιδρύτρια της Σχολής Αυτογνωσίας στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.
Είναι ποιήτρια & συγγραφέας. Τα βιβλία της “Σαμσάρα ο κύκλος της μετενσάρκωσης” εκδ. Ισορροπόν και “Ρούαχ” εκδ. Υδροπλάνο, θα υπάρχουν και στο Πολυχώρο, όπου το 10% των πωλήσεων αυτών θα δοθούν στην Άσπα Μπόγρη (το κορίτσι που είχε πυροβολήσει ο πατέρας του στο Άργος το 2013)
Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές εκπομπές στα κανάλια Αnt1, Star και Μακεδονία TV με κυριότερα θέματα την Ψυχολογία της Θρησκείας, την Αυτογνωσία & την Εναλλακτική Σκέψη.

H Hellenic Nature, είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που χρησιμοποιεί τα πολύτιμα δώρα της ελληνικής φύσης για να παράγει αξία την οποία επιστρέφει στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.
Δεν είναι μια ΜΚΟ και αυτό θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετέχουν. Μια παρέα ανθρώπων που αγαπά τη ζωή, την ευεξία, τη σωματική και ψυχική υγεία δημιούργησε έναν καλαίσθητο και λειτουργικό πολυχώρο με στόχο να γίνει μια στέγη αλληλεγγύης και πολιτισμού.
Μαζί με την Αλυσίδα Ελπίδας υποδέχονται στον χώρο τους το Σεμινάριο αυτό δίνοντας ακόμα καλύτερη θετική ενέργεια και αύρα σε όλα όσα μπορούν να δημιουργήσουν.
Η Αλυσίδα Ελπίδας ΑΜΚΕ είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που στηρίζει ανθρώπους με νεοπλασματικές νόσους κυρίως στον ψυχολογικό τομέα διοργανώνοντας ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες, ημερίδες, φεστιβάλ, εργαστήρια χειροτεχνίας και εκδρομές.

Ημερομηνία Διαδραστικού Εργαστηρίου
21 Ιουνίου – Ημέρα Κυριακή – Διάρκειας 4 ώρες
Ώρα προσέλευσης 10.30 πρωί – Ώρα σεμιναρίου 11.00

Στον Πολυχώρο θα υπάρχει καφές για τους συμμετέχοντες αλλά και finger food στο τέλος του σεμιναρίου.

Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ

Κρατήσεις Θέσεων έως 11/6/2020
6906064179 Μιχάλης Δαρδανελιώτης – mail: chainofhope@outlook.com.gr
Άννα Τσιάλτα – annatsialta@yahhoo.gr
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – Πέτρου Ράλλη 97 18233
ΤΗΛ: 21 3023 7174

Σε αυτό το σεμινάριο είναι Χορηγοί κάνοντας τον Μπουφέ και προσφέροντας μάσκες αντισηπτικά στους ανθρώπους που θα παρευρεθούν οι παρακάτω.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!