Η «Beyonce της ρυθμικής» κάνει το ίντερνετ να παραληρεί [βίντεο]

Το βίντεο σε λίγες ημέρες έχει πάνω απο 4εκ. views!


Η αθλήτρια από την ομάδα ρυθμικής του UCLA, Sophina DeJesus κατάφερε πριν λίγες μέρες όχι μόνο να εξασφαλίσει τη νίκη για το πανεπιστήμιό της ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα του πανεπιστημίου της Utah, αλλά και να κάνει το παγκόσμιο ίντερνετ να την λατρέψει.

Οι κριτές έδωσαν στην 21χρονη αθλήτρια τον σχεδόν τέλειο βαθμό του 9.925 για τις φανταστικές και άρτια εκτελεσμένες τεχνικές και φιγούρες της, ήταν όμως το hip hop χορευτικό που έκανε στο ενδιάμεσο αυτών των φιγούρων το οποίο έκανε την DeJesus viral μέσα σε λίγες ώρες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=efttzj5VtXE

Περισσότεροι από 18.7εκ. θεατές έχουν δει μέχρι τώρα την εκτέλεση της DeJesus στο Facebook. Μάλιστα λέγεται πως είναι η πρώτη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής που ενσωματώνει κλασικές hip-hop χορευτικές κινήσεις στο διαγωνιστικό της πρόγραμμα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η χορογραφία της DeJesus έκανε το κοινό να φωνάζει «10! 10! 10!» πριν ακόμα τελειώσει καλά-καλά η εκτέλεσή της, απαιτώντας από τους κριτές να της δώσουν τον ανώτερο βαθμό -και σχεδόν τα κατάφεραν. Η DeJesus μπορεί να ήρθε τέταρτη στο διαγωνισμό (ποιος θα το περίμενε), αλλά χάρη στην εκτέλεσή της έφερε τη νίκη στο UCLA.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα highlight της απίστευτης εκτέλεσης της νεαρής DeJesus.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!