Ώρα μηδέν για το τέλος του κόσμου – Άρχισε το ξεκίνημα της Αρπαγής


Ζοφερό φαντάζει το μέλλον της ανθρωπότητας, το τέλος της οποίας πλησιάζει αμείλικτο. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αρμαγεδδώνα, που θα την οδηγήσει στον όλεθρο, άρχισε χθες, τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της «Αρπαγής» και τη λαμπρή Δευτέρα Παρουσία, που κάνει τη συντέλεια του κόσμου, όπως περιγράφεται με τρομακτικές εικόνες στις προφητείες του Βιβλίου της Αποκάλυψης, να πλησιάζει με γοργά βήματα.

Η θεωρία της «Αρπαγής» προβλέπει ότι οι άξιοι χριστιανοί θα αναληφθούν στους ουρανούς για να συναντήσουν τον Ιησού. Οσοι μείνουν πίσω θα χαθούν στα Τάρταρα!

Οπως αναφέρουν οι προφητείες, η «Αρπαγή» αναμενόταν μετά μια περίοδο επτά ετών ειρήνης και ενότητας στον κόσμο, που θα ακολουθούνταν από τριάμισι χρόνια πολέμου και πανδημιών. Χθες το ρολόι άρχισε να μετράει ανάποδα, όταν πλήθη συνέρρεαν σε μνημεία, όπως το Stonehenge της Βρετανίας, για να γιορτάσουν το θερινό ηλιοστάσιο…

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τον Στίβεν Φλέτσερ, ο οποίος παρατηρεί γεγονότα που μπορεί να σηματοδοτούν την αρχή του τέλους της ανθρωπότητας, έγινε αυτή η εναλλαγή της επταετίας με την τριετία και άρχισε η «Αρπαγή».

«Ο χρόνος τελείωσε και οι πύλες της Κολάσεως άνοιξαν μετά την 21η Ιουνίου του 2018» γράφει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ο Φλέτσερ και προσθέτει: «Πολλοί άνθρωποι είχαν όνειρα και οράματα ότι η “Αρπαγή” θα έρθει λίγο μετά τον θάνατο του Μπίλι Γκράχαμ (μεγάλη μορφή της Ευαγγελικής Εκκλησίας). Ο Μπίλι Γκράχαμ πέθανε φέτος την ίδια ημέρα με τον Μωυσή, στις 21 Φεβρουαρίου. Αυτή η ημερομηνία είναι ακριβώς τέσσερις μήνες ή 120 μέρες πριν από τις 21 Ιουνίου».

Ο αριθμός αυτός, πάντα σύμφωνα με τον συνωμοσιολόγο, συνδέεται με τα 120 Ιωβηλαία από τη Δημιουργία και τα 120 χρόνια με τον Μωυσή, δηλαδή την ηλικία που είχε όταν πέθανε.

«Το 120 είναι πολύ σημαντικός αριθμός» τονίζει και τον συνδέει με τους 12 μαθητές του Ιησού αλλά και με το στεφάνι από 12 αστέρια που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

Οπως επισημαίνει στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Daily Star», ο Φλέτσερ θεωρεί ότι υπάρχουν και άλλες «καθόλου τυχαίες συμπτώσεις», που «δείχνουν» την 21η Ιουνίου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία συμπληρώνονται, μεταξύ άλλων, 10 μήνες από την 21η Αυγούστου του 2017, όταν έγινε η ηλιακή έκλειψη, 99 ημέρες από τον θάνατο του φυσικού Στέφεν Χόκινγκ, 33 ημέρες από τον γάμο του 33χρονου πρίγκιπα Χάρι -έχει την ίδια ηλικία που είχε ο Ιησούς στην Ανάστασή Του- και έξι χρόνια, έξι μήνες και έξι ημέρες μετά τον θάνατο του επιφανούς άθεου Κρίστοφερ Χίτσενς! Παντού εμφανίζεται ο τρομακτικός αριθμός 666! Παράλληλα, ο Φλέτσερ επισημαίνει ότι το διάστημα 21-22 Ιουνίου συμβαίνει Σύνοδος του Δία, η οποία συμβολίζει τον Ιησού, και της Σελήνης, που αντιπροσωπεύει την Εκκλησία, στον αστερισμό του Ζυγού που συμβολίζει τη θέση του Κριτή. «Το να συνδέονται όλα αυτά τα περιστατικά με την ίδια ημέρα τυχαία είναι κάτι που ξεφεύγει από το πεδίο των πιθανοτήτων» σχολιάζει ο Φλέτσερ και μαζί του φαίνεται ότι συμφωνούν πολλοί. Αν βάλει κάποιος στην αναζήτηση του YouTube το «Rapture: June 21, 2018» θα δει, σύμφωνα με την «Daily Star», να ξεδιπλώνονται μπροστά του πάνω από 87.000 αποτελέσματα -για την ακρίβεια, βίντεο-, που εξηγούν γιατί δρομολογείται η Αποκάλυψη αυτήν την ημέρα.

Στα σχόλια που τα συνοδεύουν, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι χρήστες που σπεύδουν να υπενθυμίσουν ότι και άλλες θεωρίες για το τέλος του κόσμου, οι οποίες συνέδεαν την «Αρπαγή» με το πέρασμα του Νιμπίρου, δεν επιβεβαιώθηκαν.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!