Σώθηκε από θαύμα, το λαμπραντόρ που διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση και η φωτογραφία στο μπαλκόνι


Σε περίεργα περιστατικά από τον κόσμο, σάλο έχει προκαλέσει βίντεο 15 γυναικών που βγήκαν ολόγυμνες σε μπαλκόνι στο Ντουμπάι για να φωτογραφηθούν. Ένας ατίθασος σκύλος άρπαξε μικρόφωνο δημοσιογράφου στη Ρωσία, ενώ στη Βρετανία ένας μοτοσικλετιστής κατάφερε σαν από θαύμα να σωθεί από τροχαίο.
Σώθηκε από… θαύμα

Έκανε μια… περιστροφή στον αέρα και προσγειώθηκε όρθιος.

Σώος και αβλαβής φαίνεται πως είναι ο νεαρός που οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσυκλέτα του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Έκανε μια περιστροφή και σηκώθηκε ξανά όρθιος.

Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας στο Μπέρμιγχαμ.

Ρωσία: Το λαμπραντόρ που διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση

Και κάπως έτσι η ζωντανή μετάδοση για τον ερχομό της Άνοιξης στη Μόσχα διεκόπη.

Ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ πήδηξε πάνω στην δημοσιογράφο και άρπαξε το μικρόφωνο. Η παρουσιάστρια μένει σχεδόν άλαλη βλέποντας στο παράθυρο δίπλα της την δημοσιογράφο να κυνηγά τον σκύλο για να πάρει πίσω το μικρόφωνό της.

Ντουμπάι: Βγήκαν στο μπαλκόνι και φωτογραφήθηκαν… γυμνές

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες των 15 γυναικών που βγήκαν ολόγυμνες σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Ντουμπάι για να φωτογραφηθούν. Έγιναν αντιληπτές από κάτοικο διπλανής πολυκατοικίας ο οποίος και ανάρτησε το βίντεο προκαλώντας την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών.

Η προσβολή της δημοσίας αιδούς στο Ντουμπάι επισείει ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών και πρόστιμα μεγαλύτερα των 1.000 ευρώ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!