Σύνταγμα: Τι είπαν οι δυο αδερφές που κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν τη 16χρονη


Τα γεγονότα δεν έγιναν όπως τα κατέθεσε η 16χρονη, φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο αδελφές, οι οποίες είναι κατηγορούμενες για το ότι μαχαίρωσαν την ανήλικη, στην πλατεία Συντάγματος, το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτό επισημαίνουν πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα υποστήριξαν οι δύο αδελφές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος και συνοδεία του δικηγόρου τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαρές δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι δύο αδελφές είναι ηλικίας 14 και 15 ετών, ενώ ο δικηγόρος τους ανέφερε πως θα απολογηθούν με υπόμνημα.

Η 16χρονη δέχτηκε επίθεση από τις δύο αδελφές, η μία εκ των οποίων φέρεται να την μαχαίρωσε στην πλατεία Συντάγματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη κατέβαινε τα σκαλάκια της πλατείας, ενώ οι δύο αδελφές ανέβαιναν. Μία εκ των δύο αδελφών, έβγαλε μαχαίρι και της προκάλεσε τραύμα στον μηρό.

Η 16χρονη διακομίστηκε στο ΚΑΤ με τραύμα στο πόδι και έκανε ράμματα. Πήρε εξιτήριο χθες το πρωί.

Το θύμα και οι δύο αδελφές φαίνεται πως γνωρίζονται μεταξύ τους. Η ίδια η 16χρονη που τραυματίστηκε φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τις ξέρει μεν, αλλά όχι καλά και ανέφερε τα μικρά τους ονόματα.

«Είχαμε προσωπικές διαφορές» φέρεται να δήλωσε η ανήλικη στους αστυνομικούς, σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης που δέχτηκε.

πηγή: enikos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!