Συλλήψεις και πρόστιμα για συγκεντρώσεις σε σπίτια – Τους κατήγγειλαν οι γείτονες


Σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, η αστυνομία συνέλαβε και έκοψε πρόστιμα σε άτομα που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις σε σπίτια έπειτα από καταγγελίες που έκαναν γείτονες.

Γείτονες κατήγγειλαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συγκεντρώσεις σε σπίτια και η αστυνομία κλήθηκε να κάνει συλλήψεις και να κόψει πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα Ιωάννινα οι αστυνομικοί μετά από σχετικές καταγγελίες περιοίκων παρενέβη και διέλυσε πάρτι στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 18 άτομα. Η 27χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων. Στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους το πρόστιμο ανά άτομο έφτασε τα 900 ευρώ.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, ένα άτομο συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής, επειδή διοργάνωσε συνάθροιση με ακόμα έξι άτομα.

Οι γείτονες άκουσαν τον θόρυβο και τη δυνατή μουσική και κάλεσαν την αστυνομία. Όσοι ήταν στο σπίτι πλήρωσαν πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θα πληρώσει 3.000 ευρώ.

Το ίδιο απόγευμα, έγινε μία ακόμη σύλληψη στο Ωραιόκαστρο, ενός ατόμου που διοργάνωσε συνάθροιση με άλλους τέσσερις.

Τέλος, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον Δενδροπόταμο, έγινε αρραβώνας, με τη συμμετοχή 15 ατόμων. Ο διοργανωτής συνελήφθη ενώ σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!