Στιγμές τρόμου για 19χρονο – Ηρθε αντιμέτωπος με 4 κακοποιούς μέσα στο σπίτι του


Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Αγία Παρασκευή έζησε ένας 19χρονος φοιτητής, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερις ληστές που εισέβαλαν στη μεζονέτα.

Η ώρα ήταν λίγο πριν της 10 το πρωί και το θράσος των αδίστακτων κακοποιών ήταν τέτοιο που σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή κατάφεραν να κάνουν ολόκληρη «επιχείρηση», να ξηλώσουν τον συναγερμό και να τον τοποθετήσουν σε έναν κούβα με νερό για να τον απενεργοποιήσουν. Αμέσως μετά, παραβίασαν ένα παράθυρο και βρέθηκαν στο εσωτερικό της μεζονέτας.

Ο φοιτητής τους είδε ξαφνικά μπροστά του. Ήταν τέσσερα άτομα, τα οποία, μάλιστα, δεν είχαν καν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν και ζητούσαν επίμονα να μάθουν πού έκρυβαν οι γονείς του χρήματα.

Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα περιέγραψε στις Αρχές τι έγινε ακριβώς. Όπως εξήγησε, οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές και ήταν μόνος στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα μέλη της σπείρας να πίστευαν αρχικά ότι έλειπαν όλοι από τη μεζονέτα λόγω διακοπών. Παρόλα ταύτα, το γεγονός ότι είχαν μπροστά τους τον 19χρονο δεν άλλαξε σε τίποτα τα σχέδια τους και αρπάξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

cnn

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!