Σεπόλια: Εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια – Ένας νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς στο κεφάλι


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφετέρια και πυροβόληση θαμώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 17:55 στη οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ένοπλος άνδρας μπήκε σε μια καφετέρια και κατά τις ίδιες πηγές πυροβόλησε πολλές φορές στο κεφάλι το θύμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο άνδρας, έχει δεχθεί ξανά επίθεση με πυροβολισμούς και πρόκειται για την τρίτη επίθεση σε βάρος του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης επέβαινε σε ταξί.

Παράλληλα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση όλων των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τον εντοπισμό του.

Στο σημείο βρίσκεται  και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών που διενεργεί έρευνες και αναζητεί οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Alpha, το θύμα είχε κατηγορηθεί πριν από αρκετά χρόνια, πάλι ήταν μια χρονιά που υπήρχε μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ των συμμοριών της νύχτας, τότε είχε κατηγορηθεί ότι είχε πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο.

Τότε είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί και η αστυνομία τον συναντά ξανά πριν από λίγο καιρό, πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο ίδιος τη στιγμή που κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι δέχτηκε και πάλι επίθεση, από την οποία είχε γλιτώσει γιατί είχε δεχτεί πυρά στο πόδι.

Από την αστυνομία είναι σίγουρα ότι πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση, είναι δηλαδή δεδομένο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κλαίει στο σημείο της εκτέλεσης η μητέρα του θύματος 

Στιγμές μετά την στυγερή δολοφονία μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια, η μητέρα του θύματος θρηνεί την απώλεια του παιδιού της…

 Στο βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα που μόλις έχει μάθει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

«Δολοφόνοι» μονολογεί κλαίγοντας, ενώ κάθεται στην άκρη του πεζοδρομίου και κάποιοι γύρω της προσπαθούν να την παρηγορήσουν…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!