Σεπόλια: Βρέθηκε ο οίκος ανοχής που πήγαινε ο Μίχος τη 12χρονη


Η τελευταία κατάθεση ψυχής από την 12χρονη σε ψυχολόγο της αστυνομίας, έβαλε στο μικροσκόπιο μια σειρά από οίκους ανοχής στον Κεραμεικό, με στόχο να εντοπιστεί το κύκλωμα που επέτρεπε στον 53χρονο να πηγαίνει και να εκδίδει ένα κορίτσι της 6ης Δημοτικού.

Συνεχείς οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» & «ΤΟ ΒΗΜΑ» αποκάλυψε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Η έρευνα εστιάζεται στον οίκο ανοχής, μετά την κατάθεση της 12χρονης. Μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον πήγαινε η μικρή 12χρονη και βιαζόταν».

Σχετικά με τον οίκο ανοχής ανήκει σε μία γυναίκα που έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για μία υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει υποστηρίξει ότι τον χώρο τον έχει μισθώσει σε άλλο ιδιώτη και με την σειρά του ο ιδιώτης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις που είχε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την διεύθυνση του οίκου ανοχής την είχε η γυναίκα. Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά».

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Παράλληλα, μετά τις έξι συλλήψεις, ακόμα ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως, χθες, στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζοντας πως είχε χρησιμοποιήσει συγκεκριμένη εφαρμογή γνωριμιών για επικοινωνία, αλλά δεν είχε κάποια επαφή με ανήλικο. 

Η διαδικασία της ταυτοποίησης, για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση, συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας από τον Κολωνό.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση» τόνισε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ.

Λύτρας: Έρχονται πολλές συλλήψεις

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας ισχυρίστηκε πως η πελάτισσά του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση» με την κατηγορία για μαστροπεία και προεξόφλησε πως «100% θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις» και μάλιστα «πολλές».

Ερωτηθείς, πώς είναι δυνατόν να κατάλαβε η θεία του παιδιού ότι κάτι συνέβαινε και να μην είχε αντιληφθεί τίποτα η μητέρα του, ο κ. Λύτρας απάντησε, μιλώντας στην ΕΡΤ: «αυτό ακούγεται και είναι λογικό, ούτε και με αυτό θα διαφωνήσω» ανέφερε και πρόσθεσε: «η θεία βρήκε κάποια στιγμή το τηλέφωνο του παιδιού και το πήρε και ήταν ανοιχτό και έτσι είδε το μήνυμα και ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία, από την άλλη η μητέρα δεν το είχε κάνει ποτέ». 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!