Ρόδος: Ομολόγησε ο πατέρας τον βιασμό της ανάπηρης κόρης του


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 49χρονης ΑΜΕΑ από τον 73χρονο πατέρα της στη Ρόδο.

Δεν ξέρω τι έγινε, μπήκε ο διάβολος μέσα μου…, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr, ο πατέρας κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου όπου και φέρεται να ομολόγησε τον βιασμό της ανάπηρης κόρης του. Φέρεται, δε, να είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι έγινε, μπήκε ο διάβολος μέσα μου…»!

 Τον 73χρονο τον κατήγγειλε η ίδια η 49χρονη, ανήμπορη λόγω νοητικής στέρησης και αναπηρίας σε ποσοστό 67% κόρη του, «για βιασμό, για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών».

Μάλιστα, σχετικές πραγματογνωμοσύνες από ψυχίατρο και ιατροδικαστή συγκλίνουν στην τέλεση του καταγγελλόμενου αδικήματος.

Ήταν 28 Φεβρουαρίου 2022 όταν ο αδερφός της 49χρονης κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου πως στις 26 του ίδιου μήνα χειριστής γερανού, είδε τη γυναίκα να «συνευρίσκεται ερωtικά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, που προηγουμένως του είχε συστηθεί σαν πατέρας της».

 Ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ειδικότερα ότι είδε στη διπλανή μονοκατοικία, από την ανοιχτή εξώπορτα, έναν ηλικιωμένο άνδρα να έχει κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και να είναι επάνω από μία κοπέλα που ήταν γuμνή σε καναπέ.

Όταν ο άνδρας κοίταξε προς τα έξω ανέβασε, όπως είπε, το παντελόνι του και έδιωξε την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα.

Βγήκε ο ηλικιωμένος από το σπίτι 20′ λεπτά μετά και τότε αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον 73χρονο πατέρα της.

Τέλος, ο αδερφός της αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε βιαστεί και από άλλον άνδρα το 2015.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!