
Ράκος η μητέρα της 18χρονης: Θέλω να τιμωρηθεί ο φονιάς του παιδιού μου
Συγκλονίζει η μητέρα της 18χρονης Ειρήνης, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πατέρα της, στην Πετρούπολη.
Με τις λίγες δυνάμεις που της απέμειναν, υποβασταζόμενη και με τον πόνο από την απώλεια της κόρης της η μητέρα της 18χρονης Ειρήνης έφτασε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Στο πλευρό της είχε τους συγγενείς και τη δικηγόρο της. Μπήκε στο γραφείο της Ανακρίτριας και ψέλλισε μια φράση… ‘’Θέλω να τιμωρηθεί ο φονιάς. Μου έχει σκοτώσει το παιδί μου και θέλω να τον τιμωρήσετε’’. Αυτά ήταν τα μοναδικά λόγια που μπόρεσε να πει ενώ παράλληλα δηλώθηκε παράσταση πολιτικής αγωγής.
O 55xρονος πατέρας, βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για εμπρησμό. Κατηγορείται ότι το πρωινό της 30ης Αυγούστου στραγγάλισε την ίδια του την κόρη και αμέσως μετά προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη.
Την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του πατέρα βελτιώθηκε και μεταφέρθηκε από το ΚΑΤ στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Σήμερα επρόκειτο μάλιστα να απολογηθεί ωστόσο τα τελευταία 24ωρα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς παρουσίασε βαριάς μορφής πνευμονία με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε καταστολή.
Έτσι λοιπόν οι γιατροί δεν άναψαν το πράσινο φως για την απολογία του. Παραμένει διασωληνωμένος και φρουρούμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.
antenna