Προκαλεί ο συζυγοκτόνος στη Ζάκυνθο: Με απατούσε κι έχασα τον έλεγχο


Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο και την αγριότητα του στυγερού εγκλήματος, που έχει “παγώσει” το πανελλήνιο.

Ο 51χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 40χρονη σύζυγό του, με χτυπήματα και μαχαιριές στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην περιοχή Τσιλιβί.

Της επιτέθηκε με απίστευτη μανία με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διαφορά σημεία τη γυναικά του η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Γείτονες της 40χρονης το βράδυ της Κυριακής τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο δράστης χτυπά την γυναίκα του και φωνάζει πως θα την σκοτώσει.
Όταν στο σημείο έφτασαν οι Αρχές, ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί και δίπλα στο σώμα του θύματος υπήρχε ένα μαχαίρι όπου η λάμα είχε στραβώσει από την δύναμη που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης, σύμφωνα με το Mega.

Η άτυχη γυναίκα, μόλις 30 λεπτά πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον είχε κατήγγειλε για ακόμη μια φορά για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο δράστης, 12 ώρες μετά το έγκλημα εντοπίστηκε στην περιοχή Κερί, όπου είχε πάει να εργαστεί σε μια οικοδομή σαν μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Στις 18 Ιουνίου ο 51χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η 40χρονη για ενδοοικογενειακή βία. Τότε ο εισαγγελέας τον είχε αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους όπως να μην μπορεί να πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Όμως η 40χρονη φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες επέτρεψε στον σύζυγό της να μένει στο σπίτι μαζί της κάτι όμως που το πλήρωσε με την ζωή του.

Ο 51χρονος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού και έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς εμφανίστηκε προκλητικός. “Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Για αυτόν τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της. Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά γιατί δεν είχα καταλάβει ότι την σκότωσα. Δεν πίστευα ότι την σκότωσα. Μετανιώνω αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο”, τους είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!