Πλεύση Ελευθερίας: Θα ψηφίσει «παρών» στην εκλογή προέδρου της Βουλής


Παρών θα ψηφίσει στην σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Βουλής, το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όπως επισημαίνεται, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ενέχει προσωπική μομφή προς τον προτεινόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας θα δηλώσει “παρών” για λόγους αρχής, χωρίς η τοποθέτηση αυτή να ενέχει προσωπική μομφή προς τον προτεινόμενο πρόεδρο, με τον οποίο προσβλέπουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής λειτουργίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερίας.

«Ως νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας βήμα, για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη και την προσδοκία των πολιτών, που εναποθέτουν σε εμάς τις ελπίδες τους», σημειώνει το κόμμα.

Και συνεχίζει: «Γνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου και του έργου του προέδρου της Βουλής, λόγω και της προηγούμενης ιδιότητας της επικεφαλής μας, θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία και θα υποβάλουμε προτάσεις για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και της δημοκρατίας».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!