ΠΑΣΟΚ: Επιτροπή με συντονιστή τον Κ. Σκανδαλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Σε ποιους κλείνουν την «πόρτα»


Ξεκινά με ταχείς ρυθμούς η προετοιμασία στο ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκροτήθηκε επιτροπή, με συντονιστή τον Κώστα Σκανδαλίδη, στην οποία μετέχουν εν ενεργεία δήμαρχοι και έμπειρα στελέχη με διαδρομή στην αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος συγκάλεσε το απόγευμα την πρώτη σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη. Στο επίκεντρο βρέθηκε η στρατηγική που θα ακολουθηθεί και τα πρόσωπα που θα προταθούν στους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλους μεγάλους δήμους αλλά και στις Περιφέρειες της χώρας σκοπεύουν να κατέβουν αυτόνομα με υποψήφιους που έχουν κεντροαριστερή ταυτότητα, προκειμένου να καταδείξουν την άνοδο των δυνάμεών τους και να αντιπαρατεθούν-όπως λένε- απέναντι στους συντηρητικούς υποψήφιους της ΝΔ.

Σχετικά με την συζήτηση περί συγκλίσεων που άνοιξε με δηλώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του κόμματος σημειώνουν ότι συγκλίσεις υπάρχουν ήδη στις τοπικές κοινωνίες σε πολλούς δήμους της χώρας, ενώ καλούν σε συμπόρευση τους προοδευτικούς πολίτες. Αντιθέτως η «πόρτα» είναι κλειστή, λένε, για τα στελέχη που για την καρέκλα πήγαν είτε στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη ΝΔ.

Η σύνθεση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Συντονιστής: Κώστας Σκανδαλίδης

Βαγγέλης Αργύρης
Βασίλης Βαλασόπουλος
Καλλιόπη Γιαννοπούλου
Σίμος Δανιηλίδης
Πάρις Κουκουλόπουλος
Γαβριήλ Κουρής
Ξενοφών Μανιατογιάννης
Νίκος Μήλης
Κατερίνα Μπατζελή
Μανώλης Όθωνας
Κων/νος Παπαγεωργίου
Γιώργος Πετρίδης
Νίκος Σαλαγιάννης
Χριστίνα Σταρακά
Δημήτρης Τσιμπανάκος
Αναστάσιος Χειβιδόπουλος

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!