Πάτρα: Ιερέας δώρισε στην ερωμένη του ένα αυτοκίνητο – Πιάστηκε στα χέρια με τα παιδιά του


Ενας ιερέας στην Πάτρα έχει γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και ξύλο έπεσε σε χωριό όταν τα παιδιά του παπά ανακάλυψαν πως ο ευσεβής (κατά τα άλλα) πατέρας τους είχε ερωμένη! 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, της έκανε και πανάκριβα δώρα!

Η ερωμένη ζει σε χωριό κοντά στην Πάτρα, γνώρισε τον παπά και τον ερωτεύθηκε! Περισσότερο όμως, φαίνεται πως έχει δαγκώσει εκείνος τη λαμαρίνα! Όπως ανακάλυψαν τα ίδια του τα παιδιά της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο!  

Σύμφωνα με το flamis.gr, τα παιδιά του είδαν κάποιο ενημερωτικό σημείωμα από τράπεζα, προφανώς ειδοποιητήριο για δόση, έψαξαν, ρώτησαν και… έβγαλαν λαβράκι!

Και επειδή προφανώς είχαν «ψυλλιαστεί» τη «ροζ ιστορία» του πατέρα τους, εύκολα βρήκαν την άκρη του νήματος! Το τι έγινε στο σπίτι δεν περιγράφεται! Οι συγχωριανοί κάνουν λόγο για φωνές που έφθαναν… στο Ρίο, ενώ κάποιοι είπαν πως ο ιερέας πιάστηκε στα χέρια με τα παιδιά του.

Όσο για την παπαδιά; Όλοι λένε πως πρόκειται για μία γυναίκα που διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και απορούν για το πώς ο ιερέας ήθελε και την «ξένη»! Πάντως η παπαδιά δεν τον χώρισε!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!