Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, το ζεύγος Κοκοβίκου δίνουν το σύνθημα για τον εμβολιασμό


Η οικογένεια Κοκοβίκου, ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα δίνουν το σύνθημα για τον εμβολιασμό με ένα σποτ του Υπουργείου Υγείας.

Τις εντυπώσεις κλέβει να εκπληκτικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί η πασίγνωστη κινηματογραφική οικογένεια κύριος και κυρία Κοκοβίκου –κατά κόσμον Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μέσα από μία πολύ τρυφερή αφήγηση αφυπνίζουν τους πολίτες για την ανάγκη εμβολιασμού. Θα τους δούμε πως φοράνε τα καλά τους και δίνουν ραντεβού έξω από το εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου – ο οποίος αντί να πάρει το καπελάκι του παίρνει την μάσκα του- μίλησε στο Mega και δηλώνει πως ο ίδιος έχει ήδη κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου, η άλλοτε οικογένεια Κοκοβίκου, ανέλαβε να δώσει το σύνθημα για πιο εντατικό εμβολιασμό.

Ο άλλοτε Αντωνάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, έχει ήδη κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και δηλώνει υπέρμαχος του εμβολιασμού.

Στο σποτ που ανήρτησε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Τwitter, Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού συναντώνται ξανά για να φτάσουν μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο.

Μαζί ολοκληρώνουν τη διαδικασία και ετοιμάζονται για μια νέα πιο ελεύθερη ζωή.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!