Οι αυτοαποκαλούμενοι θεματοφύλακες του άρθρου 120. Σκληροί αρνητές με ακραίες απόψεις


Θα μπορούσε να είναι αστείο, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Είναι οι αυτοαποκαλούμενοι θεματοφύλακες του άρθρου 120. 

Μέσω διαδικτύου, καλούν σε αντίσταση κατά του κορονοϊού υπογράφοντας Ιερή δήλωση

Ένας μάλιστα είναι ο αυτοαποκαλούμενος συνταγματάρχης, ο οποίος έχει μάλιστα πλαστικοποιήσει την ταυτότητα με τον δήθεν βαθμό του

Με δικά τους αυτοκίνητα… ως αυτοσχέδια περιπολικά, με ραμμένα σήματα στα ρούχα τους και σφραγίδες που δηλώνουν την ιδιότητά του, κυκλοφορούν σαν τάγματα ασφαλείας.

Η εισβολή τους σε διαγνωστικό κέντρο με την απαίτηση να σταματήσει η διενέργεια τεστ κορονοϊού, ήταν άλλη μια απόδειξη της επικινδυνότητας της αντιεμβολιαστικής φρενίτιδας.

Η δίκη των 4 ατόμων που έκαναν έφοδο στο διαγνωστικό κέντρο ως «συνταγματική αστυνομία» θα γίνει την Τετάρτη.

Μάλιστα έχουν φτιάξει ειδικό κατάστημα, που το ονομάζουν «Υπουργείο Θεραπειών» με σκευάσματα που όπως λένε εξαιρείται από τα μέτρα του κορονοϊού.

Δεν είναι αρνητές μόνο της πανδημίας, είναι αρνητές του Συντάγματος, των θεσμών, είναι αρνητές της ίδια της λογικής. Καλούν τους πολίτες να ξεσηκωθούν, κάνοντας εφόδους σε τράπεζες, σχολεία, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες, ενώ υπάρχει νέο κάλεσμα για τις 5 Δεκεμβρίου στην Πάρνηθα.

Μετανοούν κάποιοι αρνητές
Αρκετοί ήταν εκείνοι που επηρεάστηκαν…. Από τις ιντερνετικές διδαχές και τους λάθος -όπως λένε- ανθρώπους, όπως ο Χρήστος Κασίμης που άλλαξε γνώμη και έσπευσε να εμβολιαστεί.

Στην Κατερίνη ένας 43χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου κατέληξε από τις επιπλοκές του ιού 4 ημερες μετά τον πατέρα του ενώ, πριν από λίγες ώρες έχασε τη μάχη και η μητέρα του η οποία νοσηλευόταν στον «Άγιο Παύλο».

Όσο κάποιοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας, ο κορονοϊός ξεκληρίζει οικογένειες ολόκληρες.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!