Νατσιός κατά αμβλώσεων: Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί


Την πρώτη του ομιλία στη Βουλή, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», Δημήτρης Νατσιός.

Αρχικά ο κ. Νατσιός δήλωσε: «Θα εργαστούμε για την ενότητα του λαού» και τόνισε πως σύνθημα της «Νίκης» είναι πως «η πατρίδα μας χρειάζεται παιδιά και παιδεία». Στόχος του κόμματος, το δημογραφικό πρόβλημα.

«Η υπογεννητικότητα είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε ο κ. Νατσιός μεταξύ άλλων. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Στην τελευταία τριετία καταγράφηκαν τα θλιβερότερα εθνικά ρεκόρ. Με τις λιγότερες γεννήσεις και τους περισσότερους θανάτους στην πατρίδα μας εδώ και 90 χρόνια» και πρόσθεσε «η χώρα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής»

Υποστήριξε ακόμη ότι: «Έχουμε ακούσει κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν ευθέως την πολυπολιτισμικότητα, βλέπουμε τα παιδιά μας να αντιμετωπίζονται ως τεκμήριο και όχι ως αιτία φοροελάφρυσνης».

Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. «Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού αυτού υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;».

Σχετικά με την παιδεία είπε πως: «40 σχολεία έκλεισαν στην Ήπειρο» και πως η θέση της «Νίκης» είναι άνοιγμα σχολείων, ακόμα και σε γωνιές της Ελλάδας με μόνο 3 παιδιά. «Πρότασή μας η άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών», δήλωσε ακόμα ο κ. Νατσιός.

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «εξαπάτησε» τους ψηφοφόρους της, επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης αλλά και καταπάτηση του Συντάγματος.

Παράλληλα, εξήγησε πως χρειάζεται «οι δεσμοί της Ελλάδας με την ομογένεια να γίνουν και πάλι ισχυροί».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!