Μύκονος: Νέα βίντεο από τα πάρτι στις βίλες – Πρωτοφανείς εικόνες συνωστισμού


Νέες εικόνες από τον συνωστισμό που επικρατεί στα απαγορευμένα πάρτι που πραγματοποιούνται σε βίλες στη Μύκονο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως βλέπετε στο βίντεο του MEGA, ο ένας καλεσμένος διασκεδάζει κυριολεκτικά, πάνω στον άλλο. Κάποιοι κρατούν στα χέρια τους ακόμη και πυροτεχνήματα. Τα πάρτι συνεχίζονται ως το πρωί. Αν και έχει ξημερώσει, δεκάδες είναι οι… «θαμώνες» της βίλας που συνεχίζουν απτόητοι και δίχως να κρατούν απολύτως καμία απόσταση να χορεύουν ξέφρενα.

Ίδια εικόνα συνωστισμού συναντά κανείς και στα σοκάκια του νησιού. Εδώ όπου σύμφωνα με πληροφορίες, «εντεταλμένοι» των διοργανωτών των πάρτι στις βίλες, «ψαρεύουν» συνήθως ευκατάστατους καλεσμένους, τους βάζουν σε πουλμανάκια και τους μεταφέρουν στα πάρτι, υπό άκρα μυστικότητα. Κι όσοι δεν έχουν το οικονομικό… υπόβαθρο για να καταβάλουν το τσουχτερό εισιτήριο στις βίλες, τη βγάζουν, όπως φαίνεται εδώ, ο ένας πάνω στον άλλο, έξω από ένα περίπτερο, που μετά τις 12 πουλάει αλκοόλ για υπαίθριο πάρτι στη πλατεία.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Κώστας Δοκιμάκης, δικηγόρος του διαχειριστή της βίλας στη Φτελιά, όπου έγινε επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με τον κ. Δοκιμάκη, ο πελάτης του κρίθηκε ένοχος, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για την οποία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος υπογράμμισε ότι ήταν ο διαχειριστής που την ενοικίασε σε τρίτο άτομο, χωρίς να γνωρίζει τη χρήση που θα έκανε.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!