Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: H Καρολάιν είχε ψυχολογικά και ξεσπάσματα οργής, μου ασκούσε βία


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 8 Απριλίου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για να δώσει εξηγήσεις σε τακτικούς και λαϊκούς δικαστές για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την κατάσταση του θύματος μετά την αποβολή και μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

«Το χρονικό διάστημα που ξεκινά μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στην συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε ονομασία αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει το στοιχείο αυτό της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή. Επίσης η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης.

Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες.

Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική βία προς εμένα».

Θυμίζουμε ότι η γειτόνισσα του ζευγαριού αποτέλεσε και κομβικό πρόσωπο στο ντοκιμαντέρ στο βρετανικό κανάλι Channel 5 με τίτλο «Caroline: Τhe Murder That Fooled the World», δηλαδή «Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο». Οι περιγραφές της για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το βράδυ της δολοφονίας ήταν συγκλονιστικές. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει», περιγράφει στο βρετανικό δίκτυο.

Ωστόσο, η προβολή έχει ήδη εκνευρίσει τον 33χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος δεν είχε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο project, ενώ στο παρελθόν είχε απορρίψει άλλη πρόταση από διαφορετική εταιρία.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!