Μελία Κρέιλινγκ: Η εκπληκτική ομοιότητα με τη γιαγιά της – Φωτογραφία


Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο της, στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, «Emily in Paris» και την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστεί στην θρυλική σειρά «Οι Πανθέοι». Ο λόγος για την ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Μελία Κρέιλινγκ, η οποία έχει πολλές αξιόλογες δουλειές στο ενεργητικό της, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Μελία Κρέιλινγκ θα πρωταγωνιστεί στην σειρά «Οι Πανθέοι» που επιστρέφει σε νέα παραγωγή στον ΣΚΑΪ, μετά από 47 χρόνια. Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μάρμω, μια παντρεμένη γυναίκα που παρασύρεται από το πάθος. Πρόκειται για τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει η σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη στους «Πανθέους» το 1977.

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, η Μελία Κρέιλινγκ προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της με look εμπνευσμένο από το 1940 μαζί με μια φωτογραφία της γιαγιάς της από την ίδια δεκαετία.

«Η γιαγιά μου Harriette δεξιά, το 1942 Peoria, Illinois. Εγώ στα αριστερά, με στυλ και χρωματικό φίλτρο του 1940. Λέτε να μοιάζουμε??», σημείωσε η Μελία Κρέιλινγκ στην ανάρτησή της, με πολλούς από τους followers της να επισημαίνουν ότι η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!