Μαντόνα: Έσπασε την σιωπή της για την κατάσταση της υγείας της – «Ένιωσα την αγάπη σας»


Η Μαντόνα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά για την υγεία της, μετά την κατάρρευσή της και την νοσηλεία της σε ΜΕΘ το Σάββατο 24 Ιουνίου, εξαιτίας μίας βακτηριακής λοίμωξης.

Σε ανάρτηση στα social media, η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στον δρόμο προς την ανάκαμψη και ανέφερε ότι σχεδιάζει να προγραμματίσει εκ νέου την εορταστική περιοδεία της για αργότερα φέτος. Η σταρ μοιράστηκε και μία φωτογραφία της από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ ευχαρίστησε τους θαυμαστές για τις ευχές τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντόνα:

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στο δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες.

Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όσους αγόρασαν εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να κάνουν πραγματικότητα το σόου μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν.

Τώρα εστιάζω στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή. Σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω κοντά σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να προγραμματίσω εκ νέου το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την υποστήριξή σας.

Mε αγάπη, Μ»

Νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, η Μαντόνα εθεάθη να κάνει βόλτα με έναν φίλο της στη γειτονιά της, Upper East Side, στη Νέα Υόρκη φορώντας γιγαντιαία γυαλιά ηλίου, ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και αθλητικά παπούτσια Nike. Παρά την διαύγεια που είχε φαίνεται ότι στηρίχθηκε κάπως βαριά σε έναν φανοστάτη ενώ περίμενε να διασχίσει το δρόμο στην East 80th Street και Lexington Avenue.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!