Κυπαρισσία: Την είχε στείλει στο νοσοκομείο – Τι αποκάλυψε η Νικολούλη για τον σύντροφο της 42χρονης


Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, παρόλο που είχε χαθεί τον Φλεβάρη, καθώς οι συγγενείς δεν είχαν συχνή επαφή μαζί της αφού δεν ήθελαν τον σύντροφό της. Παράλληλα είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 43χρονης για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό

Η  Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Mega, για τη  42χρονη Μόνικα Γκιους που έμενε στο σπίτι στη Κυπαρισσία που βρέθηκε το τσιμεντωμένο πτώμα στην αυλή του σπιτιού που διέμενε πριν χαθούν τα ίχνη της 

Η 42χρονη είχε πέσει θύμα κακοποιήσεις από τον σύντροφό της.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς αλλά από τον Φλεβάρη

«Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 42χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγος να πάρει το παιδί στην Αθήνα. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη γιατί δεν εργαζόταν τελευταία. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως είπε, η άτυχη 43χρονη, για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες, στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή της Κυπαρισσίας. 

 Η Αγγελική Νικολούλη, μάλιστα είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφο της 43χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία και ο οποίος της είχε πει «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, οι αστυνομικοί 4 μήνες μετά την εξαφάνιση είχαν ερευνήσει το σπίτι αλλά δεν βρήκαν κάτι. Ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που είχε χαθεί η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής για να χτίσει.

Μάλιστα όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση της Μόνικας, είχε ζητήσει από φιλικό του πρόσωπο να δει αν έχουν βάλει κορδέλες στο σπίτι και αν το ερευνούν, ζητώντας του μάλιστα να μπει στο σπίτι και να πάρει κάτι εργαλεία για οικοδομικές εργασίες που είχε εκεί.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!