Κρήτη: Που οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού που "έσβησε" με διαφορά λίγης ώρας


Θλίψη προκαλεί ο διπλός θάνατος 82χρονου ηλικιωμένου και της 90χρονης συζύγου του στην Αγία Πελαγία. Η μοίρα θέλησε οι δύο ηλικιωμένοι να είναι μαζί στη ζωή, αλλά μαζί και στον θάνατο, αφού έφυγαν από τη ζωή σχεδόν ταυτόχρονα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ο θάνατος της 90χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ ο 82χρονος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έπεσε από την ελιά που κλάδευε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τη θωρακική χώρα.

Τους βρήκαν νεκρούς

Αντιμέτωπα με την τραγωδία ήρθαν το Σάββατο τα παιδιά των δύο ηλικιωμένων και συγκεκριμένα η κόρη και ο γαμπρός της οικογένειας, οι οποίοι φτάνοντας στο σπίτι αντίκρισαν νεκρούς, στην αυλή του σπιτιού, τον 82χρονο πατέρα και την 90χρονη μητέρα τους, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων ο ένας από τον άλλο, παθαίνοντας – όπως είναι φυσικό – σοκ στη θέα των άψυχων σωμάτων των αγαπημένων τους προσώπων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Ως εκ τούτου, οι Αρχές εικάζουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει, ο σύζυγός της, που πιθανολογείται ότι έκοβε ξύλα όταν έσπευσε να τη βοηθήσει, ενδεχομένως έπεσε και χτύπησε θανάσιμα, αφήνοντας έτσι και εκείνος την τελευταία του πνοή, μαζί με εκείνη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!