Κολωνός: Κατάθεση-σοκ για κακοποίηση κι άλλου ανήλικου κοριτσιού παρουσία της 12χρονης


Νέα αποκάλυψη-σοκ για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απολογούνται οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων είναι ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας αλλά και ένας 82χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανήλικη έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε βιάσει κι άλλο ανήλικο κορίτσι, μέσα στο μαγαζί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι ο βασικός κατηγορούμενος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα και η ίδια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου είπε: «προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό, γιατί δεν ισχύει».

Τι ισχυρίζεται ο 63χρονος παιδόφιλος από την Ομόνοια

Σήμερα οδηγούνται σε εισαγγελέα και ανακριτή οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες. Ανάμεσά τους είναι ο παιδόφιλος από την Ομόνοια, ένας 82χρονος και δύο Πακιστανοί. Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ο 63χρονος θα απολογηθεί με υπόμνημα και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Στο υπόμνημα αναφέρει όλα τα στοιχεία από το κινητό του τηλέφωνο για την περίοδο εκείνη που κακοποιείται το 12χρονο κορίτσι, και αποδεικνύουν -κατά τους ισχυρισμούς του- ότι δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε με την ανήλικη ούτε με τον Ηλία Μίχο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, στο κινητό του δεν υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει άλλον τρόπο επικοινωνίας (messenger, WhatsApp κλπ.) και ουδέποτε έχει επικοινωνήσει ή δει την 12χρονη από τον Κολωνό. Αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά, δε, στις «αντιφάσεις» -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- στα λεγόμενα της θείας της 12χρονης και της ίδιας της ανήλικης. Στο υπόμνημά του, θα υποστηρίξει επίσης ότι το παιδί δεν μπόρεσε να περιγράψει πώς είναι ο ίδιος εμφανισιακά, αλλά και πώς είναι το αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος ισχυρίζεται πως είδε για πρώτη φορά τον 82χρονο συγκατηγορούμενό του στα κρατητήρια, όπου βρίσκονταν και ο δύο. Υποστηρίζει, δε, πως όταν τον ρώτησε εάν γνωρίζει την 12χρονη, ο ηλικιωμένος του απάντησε πως ναι, γιατί του πήγαινε τις τσάντες με τα προϊόντα που αγόραζαν από το μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!