Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο με το μαχαίρι που του κάρφωσε στο λαιμό η κουμπάρα του – Εξελίξεις στην υπόθεση


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Γυθείου ξεκινά τη Δευτέρα η δίκη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας άνδρας στην Καλαμάτα από την κουμπάρα του.

Το θύμα της επίθεσης, ο Κωνσταντίνος Φλαούνας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την επίθεση και δήλωσε πως «η κατηγορούμενη πρέπει να τιμωρηθεί. Πρέπει να τιμωρηθεί βάσει Νόμου και να δικαιωθώ και εγώ γιατί έχω δεχθεί μεγάλη ψυχολογική επίθεση».

«Ισχυρίζονται πράγματα που δεν ισχύουν», είπε ακόμη ο κ. Φλαούνας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο διάστημα που ακολούθησε την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα. «Αρχικά δεν μπορούσα να κάνω καμία δραστηριότητα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν σήκωνα βάρος νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό».

Όσο για την 50χρονη κατηγορούμενη, αυτή σχυρίζεται ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα. «Υπάρχουν πολλά κενά στη συγκεκριμένη υπόθεση», δηλώνει ο συνήγορός της, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Όπως λέει ο 45χρονος η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. «Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα».

Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν όταν ο 45χρονος με το μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας στάθηκε πολύ τυχερός. Στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και σε χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο πήγε καλά. Η 49χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο επόμενο βίντεο…

https://www.newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!