Θρίλερ στα Καλάβρυτα: Διαψεύδεται ότι βρέθηκαν οι αγνοούμενοι αναρριχητές – Συνεχίζονται οι έρευνες


Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τους τρεις αγνοούμενους αναρριχητές στα Καλάβρυτα να εντοπίζονται χωρίς τις αισθήσεις τους, η πυροσβεστική Υπηρεσία και το χιονοδρομικό κέντρο διέψευσαν ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Έτσι, το θρίλερ συνεχίζεται στα Καλάβρυτα, στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, όπου από το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται οι τρεις αναρριχητές όπως μετέδωσε το kalavrytanews.com

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει ως τώρα, οι διασώστες έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ένα κράνος κι ένα μπουφάν, που ενδέχεται να ανήκουν στους αγνοούμενους, γεγονός που εντείνει την αγωνία. 
 «Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών που αγνοούνται, επικεντρώνονται σε μία περιοχή περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων», ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του χιονοδρομικού, Αλέξης ‘Αγριος.

Όπως πρόσθεσε, «είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης με όλα τα μέσα που υπάρχουν και οι έρευνες πραγματοποιούνται, τόσο από αέρος, όσο και από χιονισμένες περιοχές, ενώ προσεγγίζονται όλα τα σημεία, όπου εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι αναρριχητές».

Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ο Αλέξης ‘Αγριος λέει ότι είναι καλές.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνα και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, περιπολικό της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως επίσης και ένα ελικόπτερο του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας – διάσωσης.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!