Ζευγάρι εργαζομένων στο Νοσοκομείο από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα


Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκαν ημιλιπόθυμοι ένας άνδρας και μία γυναίκα, που εργαζόταν σε αρτοποιείο στο Βόλο, σήμερα τα ξημερώματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ εξετάστηκε αν οφείλονταν σε διαρροή αερίου ή σε πιθανό μη επαρκή αερισμό του χώρου.

Οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ενημέρωσαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα την Πυροσβεστική, που πήγε επί τόπου, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αρτοποιείο πήγε και η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που όμως δεν διαπίστωσε διαρροή αερίου.

Η εταιρία αερίου

Σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλίας Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι στις 2:10 τα ξημερώματα, σήμερα, ημέρα Δευτέρα 17.12.2018, το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ δέχθηκε κλήση από την πυροσβεστική υπηρεσία, για το σημείο επί της Γιάννη Δήμου στο Βόλο που αφορά εμπορική επιχείρηση (φούρνος).

Κατά την άμεση παρέμβαση τεχνικού κλιμακίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία. Για προληπτικούς λόγους η παροχή στο εν λόγω σημείο, τέθηκε εκτός λειτουργίας.

«Το ως άνω περιστατικό δεν σχετίζεται με διαρροή φυσικού αερίου», τονίζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 

magnesianews

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!