Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 23χρονου στην αιματηρή συμπλοκή του Καλοχωρίου


Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δολοφονία 23χρονου στο Καλοχώρι.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος από την Αλβανία σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 28-01-2018, στην περιοχή του Καλοχωρίου, έπειτα από συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων, αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του προαναφερόμενου 23χρονου άντρα, από αιχμηρό αντικείμενο που τον έπληξε στο ύψος του στέρνου.

την αιματηρή συμπλοκή αποτέλεσε περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ίδια περιοχή. Τότε δύο νεαροί -μέλη της μίας παρέας διαπληκτίστηκαν μ’ έναν 14χρονο τον οποίο έδειραν και του άρπαξαν το κινητό. Ο τελευταίος φώναξε τους φίλους του από τα Διαβατά και η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία του Καλοχωρίου, με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί εννιά άτομα, οχτώ από τα οποία είχαν παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής. Αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο σύμφωνα με την αστυνομία  αποτέλεσε περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ίδια περιοχή. Τότε δύο νεαροί -μέλη της μίας παρέας διαπληκτίστηκαν μ’ έναν 14χρονο τον οποίο έδειραν και του άρπαξαν το κινητό. Ο τελευταίος φώναξε τους φίλους του από τα Διαβατά και η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία του Καλοχωρίου, με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

 

dailythess

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!