Γλυκά Νερά: Στιγμές τρόμου για 16χρονη – Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από νεαρό που την καταδίωκε


Νύχτα τρόμου για μια 16χρονη στα Γλυκά Νερά, που λίγο έλειψε να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον 19χρονο που την καταδίωκε και τελικά συνελήφθη, αφού έκανε το λάθος να διηγηθεί δημόσια τα κατορθώματά του και να εντοπιστεί.

Η μόλις 16 ετών κοπέλα έτρεχε πανικόβλητη, τρομαγμένη… Είχε μόλις καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του νεαρού άνδρα που της επιτέθηκε…

«Ξέραμε ότι ήταν μία κοπέλα εδώ πέρα και την κυνηγούσε κάποιος με ένα άσπρο βανάκι η κοπέλα άρχιζε να φωνάζει και το βανάκι έφυγε και γενικότερα έχουν γίνει κι άλλα τέτοια στην περιοχή»

«Έγινε παρενόχληση υπήρχε το βανάκι και γείτονας λένε ότι ήτανε…, αυτά… την παρενόχλησε άρχισε να τρέχει η κοπέλα βγήκαν βοήθησαν φώναξαν κάτι έφυγε ο άλλος»

Η επίθεση έγινε το Σάββατο το βράδυ, λίγο μετά τις 11. Η 16χρονη είχε μόλις φύγει από την πλατεία, όπου καθόταν με την παρέα της, στην περιοχή Φούρεσι στα Γλυκά Νερά και επέστρεφε σπίτι της μιλώντας με μία φίλη της στο τηλέφωνο.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου ένας νεαρός. Αιφνιδίασε την κοπέλα και της επιτέθηκε θωπεύοντάς τη. Ο πατέρας της περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε το παιδί του, όπως η ίδια τις περιέγραψε…

«Την έπιασε από πίσω και άρχισε να την θωπεύει. Η κόρη μου τότε του είπε ψέμματα ότι στο σημείο έχει κάμερες και πως θα πάει φυλακή και τότε αυτός φοβήθηκε κι έφυγε».

Σε αυτό εδώ το σημείο πλησίασε ο 19χρονος άντρας την 16χρονη κοπέλα και την ακινητοποίησε στη μέση του δρόμου, εκείνη, αντιστάθηκε και ευτυχώς μπόρεσε να διαφύγει προς το σπίτι της που είναι περίπου 30 μέτρα πιο πάνω.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ μίλησε αμέσως στους γονείς της οι οποίοι ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Παιανίας.

«Κοκορεύτηκε» στην παρέα του
Τα όσα απαράδεκτα έκανε ο δράστης, θέλησε να τα … μοιραστεί κιόλας με την παρέα του, δίχως ίχνος μεταμέλειας.

«Μέσα από τις παρέες του, καταφέραμε μαζί με την αστυνομία να εντοπίσουμε την ταυτότητα του, αλλά και το σπίτι που μένει. Τον έδωσαν οι φίλοι του, καθώς είχε πάει σε αυτούς και κοκορεύτηκε για ό,τι είχε κάνει. Οι φίλοι του μας έδωσαν τα στοιχεία του».

«Καμία ασφάλεια για κανέναν, για τα σπίτια μας για τις περιουσίες μας για τα παιδιά μας δεν υπάρχει ασφάλεια είναι το παράπονο όλης της γειτονιάς».

Ο 19χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!