Γκάζι: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 50χρονου


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 50χρονος άνδρας που βρέθηκε αιμόφυρτος τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι και «έφυγε» από ανακοπή, μπορεί να προκάλεσε κάποιον που να έφτασε στο σημείο να τον δολοφονήσει.

Οι απαντήσεις για το τι οδήγησε στον θάνατο τον 50χρονο, αναμένονται να δοθούν από τον ιατροδικαστή.

Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι πια κοντά τους. Πατέρας ενός παιδιού, υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία, αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

«Ήταν ποιητής, ευγενέστατος. Δηλαδή πραγματικά ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν είχε σχέση με βία, με τίποτα από όλα αυτά. Ο θάνατός του τώρα είναι ένα μυστήριο απ’ ό,τι κατάλαβα. Δεν ξέρουμε πώς έγινε», λέει φίλη του 50χρονου.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως στο Γκάζι μετά από διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής.

Εξετάζουν τις κάμερες
Οι μαρτυρίες και το υλικό από κάμερες καταστημάτων εξετάζεται από τους αξιωματικούς της ασφάλειας.

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Να αποδοθεί δικαιοσύνη αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Ένα σκοτεινό σημείο
Στην ίδιο σημείο, όπου εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 50χρονος, τα περιστατικά βίας είναι αλλεπάλληλα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

«Με έχουν βαρέσει με μπουνιές στο κεφάλι και με έχουν ληστέψει σε αυτήν τη γωνία».

Σε βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, από μπαλκόνι κατοίκου της περιοχής, δύο γυναίκες διαπληκτίζονται έντονα στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι 05.00 το πρωί, πριν από λίγες ημέρες. Στον καυγά μπαίνουν και άνδρες ενώ ειδοποιείται η αστυνομία.

Περισσότερα από 15 άτομα προσπαθούν να χωρίσουν τις γυναίκες. Καταφθάνουν μέχρι και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά, όπως φαίνεται, περιστατικά που συμβαίνουν τις νύχτες στην περιοχή.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!