Γιατί ο Πούτιν έστησε στα έξι μέτρα Μακρόν και Σολτς – Ο φόβος κλοπής του DNA


Έξι ολόκληρα μέτρα χώριζαν πρόσφατα τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν από τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και έπειτα τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς. Μια κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αναλυτές διεθνώς. 
Την ώρα που κάποιοι, ωστόσο, έκαναν λόγο για «επιβολή δύναμης» ή «αυτοκρατορικά καπρίτσια», η αλήθεια κρυβόταν κάπου άλλου… 

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν τοποθέτηθηκε σε απόσταση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό.

Όπως μεταφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το πρόβλημα των Μακρόν και Σολτς δεν είναι ότι αρνούνται τον κορωνοϊό ή τα μέτρα προφύλαξης από τη διασπορά του, αλλά πως δεν εμπιστεύονται το γενετικό τους υλικό σε ρωσικά χέρια.

 
Τα σενάρια των μυστικών υπηρεσιών θέλουν το DNA των ηγετών ως ένα εξαιρετικά σημαντικό όπλο στα χέρια των εχθρών τους, ειδικά όσων γνωρίζουν να πειραματίζονται επιτυχημένα με τα όρια και τις δυνατότητες της βιοτεχνολογίας.

Πρακτική που έχει τις ρίζες της ήδη από τα χρόνια του «Ψυχρού Πολέμου», όταν οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και άλλων Δυτικών χωρών, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της τότε Σοβιετικής Ένωσης και οι αντίστοιχοι ηγέτες των χωρών του λεγόμενου τότε Ανατολικού Μπλοκ, όποτε συναντιώντουσαν για επίσημες διαπραγματεύσεις και συνατήσεις, φρόντιζαν να μην αφήνουν πίσω τους (δηλαδή, σε «εχθρικό έδαφος»), γεννετικό υλικό από το οποίο οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να πάρουν πληροφορίες και να εξάγουν χρήσιμα γι’ αυτούς συμπεράσματα για την υγεία των ξένων ηγετών. Γι’ αυτό και παραδείγματος χάριν, δεν επισκεπτόντουσαν ποτέ τις τουαλέτες που τους υπεδείκνυαν οι κάθε φορά οικοδεσπότες, για τις ανάγκες τους.

Γι’ αυτό ακόμη και στις μέρες μας οι ανώτατοι αξιωματούχοι συνοδεύονται από πρόσωπα που φροντίζουν στο πέρασμά τους να εξαφανίζουν προσωπικά τους αντικείμενα που φέρουν γενετικό υλικό.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!