Βόλος: Πλήρωνε το ενοίκιο με αντάλλαγμα την ανήλικη κόρη


Πλήρωνε το ενοίκιο μιας φτωχής οικογένειας, με αντάλλαγμα να… δανείζεται την ανήλικη κόρη και να ικανοποιεί πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του, με τις… ευλογίες της μητέρας της!

Ο 56χρονος Βολιώτης παιδεραστής, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κέρκυρας, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη, ενώ και στη 40χρονη μητέρα του κοριτσιού επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Και οι δύο οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Η συγκλονιστική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πέρυσι τον Ιούλιο στην Κέρκυρα, όταν οι υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου «ξεσκέπασαν» τους πραγματικούς σκοπούς του αδίστακτου 56χρονου που διατηρεί σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία Βόλου. Ο επιχειρηματίας είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο στην περιοχή Κανόνι και παρουσίασε ως κόρη του το 15χρονο (τότε) κορίτσι που είχε μαζί του. Ομως, άφησε άναυδους τους υπαλλήλους όταν ζήτησε δωμάτιο με… διπλό κρεβάτι!

Ετσι, άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τη συμπεριφορά «πατέρα» και «κόρης», για να αντιληφθούν με τρόμο ότι οι υποψίες τους βγήκαν αληθινές και πως δεν επρόκειτο για αθώες οικογενειακές διακοπές. Η συμπεριφορά του κοριτσιού, που ήταν «μαγκωμένο», αγέλαστο και με σκυμμένο το κεφάλι, το γεγονός ότι οι δυο τους δεν βγήκαν παρά ελάχιστα από το δωμάτιο και οι φωνές που άκουσαν κάποια στιγμή μέσα από αυτό, τους έκαναν να δράσουν.

Εβαλε τις φωνές

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο επιχειρηματίας φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά εκείνη προέβαλε αντίσταση και οι φωνές της έκαναν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν την Αστυνομία. Ο 56χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν προσπάθησε να διαφύγει μαζί με την ανήλικη.

Οπως αποκαλύφθηκε, η 16χρονη (σήμερα) κοπέλα είναι μέλος πενταμελούς οικογένειας από τον Ξηρόκαμπο Βόλου, η οποία ζει στην ανέχεια και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από τα… ευρώ του 56χρονου, που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Το αντάλλαγμα για τη «φιλευσπλαχνία» του ήταν η συντροφιά της μικρής, ενώ φέρεται ότι είχε ασελγήσει και στη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 19 ετών!


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!