Αυστραλία: 14χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 10χρονης ξαδέρφης της


Μία 14χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 10χρονης εξαδέλφης της, η οποία βρέθηκε σε απομονωμένη φάρμα με κομμένο λαιμό και με λέξεις χαραγμένες στο σώμα της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η θεία του μικρότερου κοριτσιού επέστρεψε στην οικογενειακή φάρμα στο Gunnedah της Αυστραλίας περίπου στις 7 το πρωί της Τετάρτης και τη βρήκε αιμόφυρτη. Μέχρι οι άνδρες της Αστυνομίας να φτάσουν στο σημείο το παιδί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η άτυχη 10χρονη βρισκόταν στο σπίτι της ξαδέλφης της για να περάσουν μαζί τις διακοπές τους. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πιστεύεται ότι τα τραύματα στο σώμα του κοριτσιού προκλήθηκαν από μαχαίρι. Η έφηβη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και πέρασε τη μέρα μαζί με ιατρούς εμπειρογνώμονες και ντετέκτιβ.

Ο δήμαρχος της πόλης μιλώντας Daily Mail Australia δήλωσε ότι όλη η κοινότητα προσεύχεται για την οικογένεια. “Αντιμετωπίζουν μία συγκλονιστική απώλεια, αυτή του να πεθαίνει ένα νεαρό μέλος της οικογένειας. Η κοινότητα έχει περάσει πάρα πολλά εξαιτίας των τριών ετών ξηρασίας και του κορονοϊού, αλλά είμαστε ανθεκτικοί και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις δύσκολες στιγμές”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!