Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της συντρόφου του είναι ένας πρώην παίκτης της NFL, αφού λέγεται πως την χτύπησε άσχημα στη διάρκεια γυμναστικής. Ο παίκτης πίεζε τη μικρή να ασκηθεί καθώς θεωρούσε πως έχει κάποια παραπάνω κιλά από όσα θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, ο  Cierre Wood  κατηγορείται πως δολοφόνησε την La’Rayah Davis στις 9 Απριλίου. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη με τη σύντροφό του και μητέρα της La’Rayah, την Amy Taylor, με την κατηγορία της κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών μετά την εξέταση του κοριτσιού σε ένα νοσοκομείο του Λας Βέγκας κατά την οποία διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες  στα πόδια, τον κορμό και την κοιλιά.

Πριν πεθάνει, o Wood υποχρέωνε τη La’Rayah να κάνει γυμναστική καθώς εκείνος θεωρούσε ότι ήταν υπέρβαρη.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ποδοσφαιριστής ανάγκαζε τη μικρή να τρέχει μέσα στο διαμέρισμα και να κάνει καθίσματα προκειμένου να την βάλει στον «σωστό δρόμο» της άσκησης.

Την ημέρα του θανάτου της, η μητέρα της είπε στην αστυνομία ότι ήταν για ψώνια ενώ ο Wood ήταν με την La’Rayah. Ο Wood ισχυρίστηκε πως το κορίτσι την ώρα που έκανε καθίσματα έπεσε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να χτυπήσει  το κεφάλι της.

Μια αυτοψία που διεξήχθη όμως από το Coron County County Coroner αποκάλυψε πως η La’Rayah είχε σπασμένα πλευρικά  ενώ έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , και διάσπαση του ήπατος που πιστεύεται ότι ήταν και η βασική αιτία του θανάτου της.