Πάτρα: Mαρτυρίες σοκ από τα θύματα revenge porn. Έστειλαν το βίντεο στο αφεντικό της

Δύο άντρες από την Αθήνα έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό revenge porn που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές στην Πάτρα.

Μαρτυρίες σοκ
«Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Η μητέρα μου με συγκράτησε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω».

Όταν έμαθε ότι βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της βρίσκονται στα κινητά διαφόρων, στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα, ήθελε, όπως λέει στο MEGA, να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η ντροπή και ο φόβος την είχαν κυριεύσει.

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Ας μην μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δεν με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα».

Από κλειστές ομάδες στα social media, το ροζ βίντεο με την κοπέλα έφτασε μέχρι και τον χώρο εργασίας της.

«Όπου πήγαινα για δουλειά έπιαναν τον εργοδότη μου και του έλεγαν: ‘Ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Έχει κάνει αυτό, αυτό και αυτό’. Και ακόμα και τώρα που είμαι σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο και σπουδαίο. Στέλνουν μηνύματα μέχρι και γυναίκες και του λένε ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Και του έστελναν τα βίντεο».

Ταυτοποιήθηκαν δυο άνδρες
141 φακέλους με ευαίσθητο οπτικοακουστικό υλικό δεκάδων γυναικών, κάποιες δε ανήλικες, διακινούσε το ροζ κύκλωμα.

Δύο ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν γυναίκα έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ύπαρξη ροζ ιστοσελίδας.

Από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεκάδες χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως κατέβασαν στον υπολογιστή ή στο κινητό τους τηλέφωνο προσωπικές στιγμές των θυμάτων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!