Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τις κινήσεις των χούλιγκαν λίγο πριν την επίθεση – Καρέ καρέ η πορεία τους


Νέα ντοκουμέντα από την φονική επιδρομή των χούλιγκαν της Ντιναμό στην Νέα Φιλαδέλφεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Βίντεο που παρουσίασε το Star, δείχνουν το τάγμα εφόδου των Κροατών χούλιγκαν να διασχίζει με καδρόνια την περιοχή από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στο βίντεο φαίνονται οι χούλιγκαν να περπατούν και να βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά από το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι όλοι μαυροντυμένοι. Δύο από αυτούς φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, έχοντας καλύψει το μισό τους πρόσωπο με χειρουργική μάσκα. Πολλοί, όμως, έχουν εντελώς ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και περπατούν χωρίς θόρυβο για να μη γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης.

Λίγο αργότερα η κάμερα καταγράφει στο ίδιο σημείο 7 αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές να ακολουθούν διακριτικά το τάγμα εφόδου.

Σε άλλο βίντεο, φαίνονται οι μαυροντυμένοι άνδρες συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν σιωπηλοί, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν. Τρία λεπτά παρέμειναν σε αυτό το σημείο πριν δοθεί το σήμα για επίθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατέβηκαν από τον σταθμό του Περισσού. Στα πλάνα φαίνονται να περπατούν μπροστά από περίπτερο της περιοχής.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!