Ο Cruz Beckham είναι ο 11χρονος γιος της Victoria και του David Beckham και όπως φαίνεται έχει αναπτύξει ιδιαίτερα ταλέντα. Κυκλοφόρησε λοιπόν το πρώτο του single με τίτλο: «If Everyday Was Christmas» και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα των ημερών.

Η κριτική που έχει δεχθεί ήδη δεν είναι ιδιαίτερα θετική, ωστόσο είναι σημαντικό πως όσα χρήματα μαζέψει από το τραγούδι, πρόκειται να προσφερθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη για τον σύλλογο «Make Me Some Noise».

Ο 11χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά για αυτό του το εγχείρημα: «Είναι απίστευτο. Είναι δύο από τα πιο όμορφα πράγματα που μου αρέσουν. Το τραγούδι και τα Χριστούγεννα. Είναι απίστευτο να συνδυάζεις αυτά τα δύο… και τα χρήματα θα προοριστούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

david-beckham-cruz-beckham

Ο Cruz, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Beckham αποκάλυψε μάλιστα τις συνήθειές τους κάθε Χριστούγεννα. «Πάντα ξυπνάμε στις 6 το πρωί. Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και ο μπαμπάς μου λέει “Περιμένετε, να ελέγξω αν τα δώρα είναι κάτω”, και μετά από λίγο ανεβαίνει και λέει, “Α… δεν υπάρχει κανένα δώρο… ας επιστρέψουμε όλοι στα κρεβάτια μας!».

Εκτός αυτού όμως αποκάλυψε πως η Victoria Beckham συνήθως αποκοιμιέται στην τηλεόραση, ενώ ο μπαμπάς του είναι πάντα δίπλα του για να στηρίξει τις επιλογές του!

Ακούστε το ντεμπούτο του μικρού Cruz στο τραγούδι.