Το νέο κορμί του Στράτου Τζώρτζογλου!

Φέτες ο Στράτος!


Φέτες ο Στράτος!

Φέτες ο Στράτος!

Φέτες ο Στράτος!

Αγνώριστος ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος έχασε 12 κιλά μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες και κατάφερε να γίνει φέτες, για τις ανάγκες του καινούριου του project!
Η αλλαγή στο κορμί του είναι θεαματική, δείτε τι λέει ο ίδιος: “Έγινε με αφορμή μια φωτογράφηση που επρόκειτο να κάνω ενός πολύ δυνατού project που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο και αφορά τον μύθο των Αμαζόνων. Επρεπε να είμαι πολύ αδυνατισμένος και γυμνασμένος γιατί υποδυόμουν τον Ηρακλή. Αν δεν είχα βέβαια την υποστήριξη του Σπύρου Μπουρνάζου, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Οταν ήμουν πιτσιρικάς έκανα body building. Μάλιστα, είχα βγει τρίτος στο «Mr Αθήνα» και έβδομος στο «Mr Ελλάς». Οι μύες είχαν διαγραφεί τότε, οπότε το σώμα θυμάται. Η αλήθεια είναι ότι είχα να κάνω γυμναστική σχεδόν από τότε. Δεν έκανα επίσης ποτέ οργανωμένη δίαιτα. Τώρα βέβαια σ’ αυτή την ηλικία που είμαι οφείλω να ομολογήσω ότι μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ευτυχώς είχα τον Σπύρο Μπουρνάζο”.
tz2
Όσο για το αν αισθανόταν άσχημα για το σώμα του τον τελευταίο καιρό, ο ηθοποιός δηλώνει: “Σχεδόν ποτέ, αλλά τον τελευταίο χρόνο επειδή είχα αρχίσει να τραγουδάω τη νύχτα και έπινα και πήρα πολλά κιλά. Εφτασα στο επικίνδυνο σημείο των ενενήντα κιλών, ενώ πάντα ήμουν εβδομήντα επτά. Είχα πάρει δεκατρία παραπανίσια κιλά”.
tz3
Η δίαιτα που ακολούθησε για να πετύχει το εντυπωσιακό ομολογουμένως αποτέλεσμα περιλάμβανε ασπράδια αυγού, κοτόπουλο, ψάρι, λευκό κρέας και πολλή πρωτεϊνη μετά τη γυμναστική.
Ντούκι που λέμε κι εμείς!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!