”Στην καρδιά” χτυπάνε οι ”Αχάριστες” και ”Πάνε για άλλα” … Μόνο στο Premiera live stage

Τρεις άντρες φέρνουν τα πάνω κάτω στην νυχτερινή Αθήνα.


Τρεις άντρες ξεσηκώνουν το μαγαζί ….

Τρεις φωνές ξεκινώντας από την μεγαλύτερη ερωτική φωνή που έχουμε τον Θέμη Αδαμαντίδη.  Τον Αλέκο Ζαζόπουλο που δίνει το δικό του μοναδικό ρεσιτάλ, και τον Θάνο Τζάνη που είναι στα καλύτερα του και το δείχνει αφού απογειώνει το μαγαζί, ξεσηκώνοντας μέχρι το πρωί όλο τον κόσμο στα τραπέζια. Που;;; Φυσικά στο Premiera Live stage στην Συγγρού.

Πάρτε μια μικρή γεύση γιατί τα έχουμε όλα καταγράψει …(γιατί μπορούμε) 

1

Η γυναίκα της παρέας Κατερίνα Αβραμοπούλου για να μην την αφήσω παραπονεμένη καταφέρνει και ξεχωρίζει με τον δικό της τρόπο δείχνοντας πως μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι φωνάρα.

Στο Πρεμιέρα live φυσικά στην Λ. Συγγρού.

2

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι αναμφισβήτητα, μία απ” τις κορυφαίες ερωτικές φωνές της Ελλάδας.  Μια μαγική ερωτική ατμόσφαιρα κατακλύζει το μαγαζί μόλις ακουστεί ο ήχος της φωνής του στην πίστα.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος έχει γνήσια λαϊκή φωνή και πιάνει τον σφυγμό του μαγαζιού αμέσως. Άμεσος και καθόλου αχάριστος πίνει μόνο στην υγεία της και κάνει το μαγαζί …. έτσι ακριβώς όπως πρέπει να γίνει. 

3

Όσον αφορά τον Θάνο Τζάνη, αυτό που έχει καταφέρει είναι μοναδικό. Καταφέρνει με όλα τα τραγούδια παλιά και νέα, να ξεσηκώσει τον κόσμο, αφού όταν βγαίνει στην πίστα είναι όλοι όρθιοι. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι είναι ότι μαζεύει και το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τον κόσμο ερμηνεύοντας παλιά αγαπημένα κομμάτια όπως το ”Απόψε” και το ”Te voglio Bene Assai” όπου και υποκλίνονται στην φωνή του!!

5

10

Λ Συγγρού 228 τηλ 2109578850

Η Διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και με το παραπάνω … Μην το χάσετε θα χάσετε !! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!