Σάκης Τανιμανίδης: Ο ωραίος ξέρει να τα λέει ωραία [βίντεο]

Κεντρικός ομιλητής στο TEDx του Πανεπιστημίου Πειραιά.


Το θέμα του TEDx ήταν Taming waves («Δαμάζοντας τα κύματα») και ο σκοπός του ήταν η διάδοση ιδεών για το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στη ζωή μας καθώς και το «Ρίσκο» που συχνά δυσκολεύομαστε να πάρουμε.

Όλη η ουσία βγήκε μέσα από την απάντηση του σε ένα απλό ερώτημα: «Θα πρέπει να πάει κανείς για surf, και γιατί;» Η απάντηση του Σάκη κρύβεται στο «υπολογισμένο ρίσκο» που πρέπει να πάρουμε στην ζωή μας, ώστε αυτή να γίνει ακόμη καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πιστεύει πως το ρίσκο είναι κάτι αναπόφευκτο μα αν είναι ανοιχτός αλλά και θετικός σε κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται τότε μπορείς να εκμεταλευτείς σωστά τα πάντα ακόμη και στις πιο μικρές και καθημερινές αποφάσεις σου.

Όλα αυτά, φυσικά, σχετίζονται και εξηγούνται καλύτερα αν ερμηνεύσουμε την αγαπημένη του φράση, σήμα κατατεθέν του World Party, ότι δηλαδη: You Only Live Once!

Έχουμε συνηθίσει οι ομιλητές να έχουν μια συγκεκριμένη αμφίεση αλλά ο Σάκης δεν θα μπορούσε να ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς διαφέρει από πολλούς και αυτό το εισέπραξε ο κόσμος από την πρώτη κιόλας στιγμή στην εκπομπή του.

Έτσι λοιπόν δεν φόρεσε ούτε πουκάμισο αλλά ούτε κάποιο κουστούμι, αντίθετα ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή με μαγιώ, σαγιονάρα και… μια σανίδα του surf!

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του στο παρακάτω απόσπασμα:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!